The Square Warehouse Lounge

This high energy bar was made in a space meant for repairing of motorcycles in the middle of an industrial compound. The central idea was to create an ambience that exhibited raw luxury. The use of bricks with a pattern along the walls with industrial looking screens and lighting with high end lounge furniture catered to this brief. A flooring bridge on the mezzanine acts as a wiring gallery before the VIP section starts. Black, mauve, bottle green are colours that complement the raw bricks. The lighting design was a key element for this high energy lounge and club. The use of coin lights and LED tubes integrated with moving heads and projectors create an environment that surpasses the surrounding competition.

  • The Square Warehouse Lounge
  • The Square Warehouse Lounge
  • The Square Warehouse Lounge
  • The Square Warehouse Lounge
  • The Square Warehouse Lounge
  • The Square Warehouse Lounge
  • The Square Warehouse Lounge
  • The Square Warehouse Lounge
  • The Square Warehouse Lounge

Next

Roate your device.